Ljubezenski prigrizki

»Najboljše stvari v življenju se delijo.«

Ljubezenski prigrizki so tudi na Facebooku Itak, da so BIO!
 • Vroči kolački

  Brazilsko sonce

  Vroči kolački - Brazilsko sonce

  Energična zmes korenčka, jabolk, brazilskih oreščkov začinjena s ščepcem čarovnije in veliko žlico ljubezni.

  Rahlim poletnim kolačkom dajejo osvežilen značaj svež nariban korenček in jabolka. Dodani ročno zdrobljeni brazilski oreščki poskrbijo za izločanje strupov iz telesa in zniževanje slabih maščob. Kot vir energije, ki se počasi sprošča v naše telo, največ prispeva mešanica brezglutenskih sveže zmletih polnovrednih žit z dodatkom riževe in kvinojine moke. Pravi okus prigrizkom daje natančno pripravljena čarobna mešanica začimb, ki poskrbijo za pravilno presnovo, in velika žlica ljubezni. Sladkani so z domačegim akacijinim medom in prastarim sladkorjem (po želji samo z domačo Stevio).

  Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren za ljubitelje slaščic s celiakijo.

 • Evino jabolko

  Vroči kolački - Evino jabolko

  Sočna začinjena zmes polnovrednih žitaric in jabolk z veliko žlico ljubezni.

  Osnova zimsko-poletnih sočnih in sladkih kolačkov so koščki domačih jabolk, vmešani v moko iz polnovrednih žit in trav (kamut, pirica, kvinoja). Te vsebujejo veliko mero beljakovin, ogljikovi hidrati pa se počasi sproščajo v telo, zato nas lakota še dolgo ne pograbi. Za pravi okus, dobro presnovo in izločanje strupov iz telesa poskrbi natančno izbrana in ročno zmleta mešanica začimb. Sladkani so z medom in prastarim sladkorjem ter obliti z ljubeznijo.

  Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren za ljubitelje slaščic z lažjo obliko celiakije.

 • Breskvice

  Vroči kolački - Breskvice

  Domača poletna poslastica s kokosovimi drobtinicami in zdrobljenimi mandlji.

  Koščki sladkih domačih breskev se odlično ujemajo s kokosom in mandlji, ki so vmešani v sveže zmleto kvinojino moko z dodatkom pirice in riževe moke. Sveže sadje čisti telo in nas pomlajuje, aroma vanilije, cimeta in klinčkov pa nas popelje v dežele vzhodnega sveta. Za poseben užitek so sladkani s prastarim sladkorjem in zvrhano žlico ljubezni.

  Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren za ljubitelje slaščic s celiakijo.

 • Črno-bela simfonija

  Vroči kolački - Črno bela simfonija

  Dvojna pregreha s kokosom, vanilijo, temno čokolado in zdrobljenimi oreščki.

  V slabih dneh ali pa le ko potrebujemo malo spodbude si privoščimo užitek prelivanja okusov. Manjša mera zmlete polnovredne mešanice žit je le osnova za nariban kokos in mandlje vmešane v domačo posneto skuto. Dodani indijski oreščki so bogati z nenasičenimi maščobami, koščki temne čokolade pa vplivajo na naše razpoloženje in krepijo srce. Ljubezenska simfonija se konča z domačim medom in zmleto burbonsko vanilijo.

  Primeren za ljubitelje slaščic z lažjo obliko celiakije.

 • Nagajivi piškotki

  Zacumprančki

  Nagajivi piškotki - Zacumprančki Najbolj zaželjeni dvojni čokoladni piškotki z makadamijskimi oreščki, ki nas odtrgajo od resničnosti in popolnoma začarajo.
  Dvojni čokoladni piškotki so izdelani s posebnim namenom, za trenutek vas odtrgajo od resničnosti in popolnoma začarajo. Osnovna mešanica sveže zmletih polnovrednih žit in trav je sladkana z domačim akacinijim ali lipovim medom. Ročno zdrobljeni makadamijski oreščki in kokosovo maslo pa dajejo prigrizkom poln okus, ki pospešuje presnovo nasičenih maščob. Najžlahtnejši sestavini bogati z antioksidanti sta zagotovo južnoameriški kakav in koščki 80% čokolade. Prava poslastica za čokoholike. Pustite se zapeljati!

  Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren za ljubitelje slaščic z lažjo obliko celiakije.

 • Ingverčki

  Nagajivi piškotki - Ingverčki Preprosti čajni piškotki, ki zdravijo.

  Preprosti piškotki iz moke polnovrednih žitaric, začinjeni z zmletim ingverjem in cimetom, lajšajo prebavo in zdravijo otožnost. Sladkani so z domačo Stevio.

  Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren za diabetike in ljubitelje slaščic s celiakijo.

 • Zagoreli Herkuli

  Nagajivi piškotki - zagoreli Herkuli

  Beljakovinska bomba s konopljo in kokosovim sladkorjem, za športne zmagovalce in tiste, ki bi to radi postali.

  Olimpijski piškotki so pripravljeni iz sveže zmletih polnovrednih žitaric s poudarkom na kamutu, ki vsebuje ogromno vlaknin in skoraj 40% več beljakovin kot ostala žita. Za hitrejše oblikovanje mišičevja in regeneracijo so obogateni z moko jedilne konoplje, ki je bogata tudi z minerali in antioksidanti. Kokosova mast, kot osnova za piškotke, znižuje vsebnost nenasičenih maščob v telesu, slajeni pa so s sladkorjem iz nektarja kokosovih palm, ki ima nizek glikemični indeks. Mešanica karamelnega okusa kokosovega sladkorja, žlahtnega kakava ter Burbonske vanilije nas z mislimi popelje v eksotične kraje z zagorelimi mišičnjaki in neskončnimi peščenimi plažami. Privoščite si jih po treningu in postanite zmagovalci!

  Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Primeren za diabetike in ljubitelje slaščic s celiakijo.

  Vse prigrizke po naročilu izdelamo brez kamutove moke, ki vsebuje majhen procent glutena. Prav tako pa jih po želji sladkamo le s Stevio ali kokosovim sladkorjem in tako ustvarimo mamljivo darilo za diabetike.

  Novice in dogodki

 • 20. decembra 2012 okrog 17.02 ure

  Novoletni ljubezenski sejem v tortarni Pupi

 • 29. novembra 2012 okrog 18.32 ure

  Ljubezen, čaj in poezija v tortarni Pupi

 • 25. oktobra 2012 okrog 18.32 ure

  V tortarni Pupi bomo gostili mladega slovenskega pesnika Kobrowskega.

 • 27. septembra 2012

  Izbiranje najlepše poezije in proze na temo Ljubezni na naši Facebook strani.

 • 15. septembra 2012

  Gostovali bomo na EKOfestu v Žalcu. Vabljeni vsi, ki bi radi pokusili naše vroče kolačke in nagajive piškotke.

 • 9. septembra 2012

  Razvajali bomo obiskovalce Umetniškega sejma v parku Tabor.

 • Bi radi prejeli tedenske novičke o naših dogodkih in tedenski ljubezenski meni?

   

TopWEB   Copyright © 2012 - Vse pravice pridržane, Ljubezenski-Prigrizki.com Powered by Web Design Shema strani     Splošni pogoji